Chrupiąca golonka z pieca
Żeby uzyskać rzeczony efekt najpierw naciąłem skórę. Twarda to sztuka, dlatego w takich wypadkach używam noża do tapet. Natarłem gruboziarnistą solą i ziarnami kopru włoskiego, ale kwestia doprawiania jest rzecz jasna dowolna, choć lepiej nic wrażliwego na wysoką temperaturę. Na dno naczynia na żar odpornego dałem pokrojone w ćwiartki 3 cebule.
________________________________________
Szukasz pomysłu na imprezę domową?
Tutaj znajdziesz o wiele więcej!
Nie tylko różne gotowe zestawy imprezowe, ale także dokładne instrukcje jak - krok po kroku - je przygotować!
To nie tylko zbiór przepisów, ale przede wszystkim ciekawie ułożone menu, lista zakupów, efektywnie rozplanowane i chronologicznie opisane kolejne przygotowania, dziesiątki zdjęć, porady i dania alternatywne.
Z e-bookami "Wjazd na imprezę" przygotowanie fantastycznie wyglądającego i przepysznego jedzenia dla wielu osób jest znacznie łatwiejsze, a przy tym oszczędzasz dużo czasu i pieniędzy.
Wszystko opisane w prosty i przejrzysty sposób.
Wspaniałe przyjęcia - w zasięgu każdego!