Chrzanowa pasta rybna
To pasta z dorsza, ale nada się właściwie każda ryba. Usmażona, upieczona czy ugotowana - bez znaczenia. Dobry pomysł na wykorzystanie "niedojedzonej" ryby z obiadu.
- kawałki ryby dokładnie oczyszczone z ości
- 2 łyżki serka puszystego twarogowego
- obfita łyżka chrzanu
- łyżeczka musztardy
- trochę soli i kolorowego pieprzu
- opcjonalnie drobniutko posiekany korniszon
________________________________________
Szukasz pomysłu na imprezę domową?
Tutaj znajdziesz o wiele więcej!
Nie tylko różne gotowe zestawy imprezowe, ale także dokładne instrukcje jak - krok po kroku - je przygotować!
To nie tylko zbiór przepisów, ale przede wszystkim ciekawie ułożone menu, lista zakupów, efektywnie rozplanowane i chronologicznie opisane kolejne przygotowania, dziesiątki zdjęć, porady i dania alternatywne.
Z e-bookami "Wjazd na imprezę" przygotowanie fantastycznie wyglądającego i przepysznego jedzenia dla wielu osób jest znacznie łatwiejsze, a przy tym oszczędzasz dużo czasu i pieniędzy.
Wszystko opisane w prosty i przejrzysty sposób.
Wspaniałe przyjęcia - w zasięgu każdego!