MENU...
Facebook

Surówka z buraka

Surówka z buraka

Burak - polskie warzywo narodowe :D Jeśli nie próbowaliście jeszcze na surowo - polecam gorąco. Niektórzy mówią, że ma "ziemisty" posmak. To metoda dzięki której jest pyszny, chrupiący i orzeźwiający.

Buraka ciacham w zapałkę. Obficie skrapiam sokiem cytrynowym. W takiej maseczce ujędrniającej powinien poleżeć jakieś pół godziny - nabiera kwaskowatej, soczystej chrupkowatości.

Potem kapka oliwy, ciut soli i garść posiekanej świeżej mięty.

Burak-cytryna-mięta - takie połączenie gra jak Joe Cocker na Woodstocku - zupełnie nietuzinkowy powiew świeżości. 

Wjazdowe nowości na facebookowym profilu - zapraszam do polubiania - klik

________________________________________ 

Szukasz pomysłu na imprezę domową? 

Tutaj znajdziesz o wiele więcej! 

Nie tylko różne gotowe zestawy imprezowe, ale także dokładne instrukcje jak - krok po kroku - je przygotować!

To nie tylko zbiór przepisów, ale przede wszystkim ciekawie ułożone menu, lista zakupów, efektywnie rozplanowane i chronologicznie opisane kolejne przygotowania, dziesiątki zdjęć, porady i dania alternatywne.  

Z e-bookami "Wjazd na imprezę" przygotowanie fantastycznie wyglądającego i przepysznego jedzenia dla wielu osób jest znacznie łatwiejsze, a przy tym oszczędzasz dużo czasu i pieniędzy. 

Wszystko opisane w prosty i przejrzysty sposób.

Wspaniałe przyjęcia - w zasięgu każdego! 

Zobacz też...

Szybki kontakt

Realizacja: HEXADE.COM (Grafik, projektant, webdesigner)