Makaron z sosem szparagowym
Nie ma co kombinować, szparagi są pyszne same w sobie. Wystarczy im nie przeszkadzać. Tu z makaronem i orzechami - zdrowo i zacnie. Lekkie to jak chińska gimnastyczka.
- pęk szparagów oczyszczonych, z odciętymi "drzewiastymi" końcówkami
- makaron - jak masz czas to bez wątpienia taki :)
- w wersji fit - opakowanie serka wiejskiego, w wersji dietoujemnej - 100 ml śmietanki 30%
- 2 żółtka
- sól, pieprz, 2 łyżki oliwy
- garść orzechów włoskich
- łyżeczka soku z cytryny
- ciut spłatkowanego sera - tu pecorino
________________________________________
Szukasz pomysłu na imprezę domową?
Tutaj znajdziesz o wiele więcej!
Nie tylko różne gotowe zestawy imprezowe, ale także dokładne instrukcje jak - krok po kroku - je przygotować!
To nie tylko zbiór przepisów, ale przede wszystkim ciekawie ułożone menu, lista zakupów, efektywnie rozplanowane i chronologicznie opisane kolejne przygotowania, dziesiątki zdjęć, porady i dania alternatywne.
Z e-bookami "Wjazd na imprezę" przygotowanie fantastycznie wyglądającego i przepysznego jedzenia dla wielu osób jest znacznie łatwiejsze, a przy tym oszczędzasz dużo czasu i pieniędzy.
Wszystko opisane w prosty i przejrzysty sposób.
Wspaniałe przyjęcia - w zasięgu każdego!