Pstrąg z kurkami w cieście francuskim
Ponadczasowa prosta elegancja. Taka Coco Chanel, tyle że z rybą. Pstrąg tęczowy - czyli łosoś w klasie ekonomicznej. Często kupne filety wyglądają jakby je oprawiał drwal siekierą, ale ryba wspaniała.
- filet z pstrąga łososiowego - ale dowolna inna ryba też się nada - nie proponuję jednak mrożonej, one mają w sobie strasznie dużo wody, nawet po dość dokładnym osuszeniu po rozmrożeniu. W czasie pieczenia może to wszystko po prostu popłynąć
- 200 gramów kurek
- opakowanie ciasta francuskiego
- sól, pieprz
- garść zielonej pietruszki
- łyżeczka soku z cytryny
- 1 żółtko
________________________________________
Szukasz pomysłu na imprezę domową?
Tutaj znajdziesz o wiele więcej!
Nie tylko różne gotowe zestawy imprezowe, ale także dokładne instrukcje jak - krok po kroku - je przygotować!
To nie tylko zbiór przepisów, ale przede wszystkim ciekawie ułożone menu, lista zakupów, efektywnie rozplanowane i chronologicznie opisane kolejne przygotowania, dziesiątki zdjęć, porady i dania alternatywne.
Z e-bookami "Wjazd na imprezę" przygotowanie fantastycznie wyglądającego i przepysznego jedzenia dla wielu osób jest znacznie łatwiejsze, a przy tym oszczędzasz dużo czasu i pieniędzy.
Wszystko opisane w prosty i przejrzysty sposób.
Wspaniałe przyjęcia - w zasięgu każdego!