Klasyczny hamburger
Nie ma zmiłuj - chcesz dobrego burgera - musisz kupić dobrą wołowinę (antrykot, udziec, łopatka). Mięso nie powinno być zbyt chude. Pewnie - można kupić paczkowane mielone - ale różnica jest mniej więcej taka, jak między urokliwym domem na plaży, a fototapetą.
- wołowina - na jednego burgera ok. 150 gramów
- masło - no tak trochę, powiedzmy 10 gr na burgera
- sól i pieprz
________________________________________
Szukasz pomysłu na imprezę domową?
Tutaj znajdziesz o wiele więcej!
Nie tylko różne gotowe zestawy imprezowe, ale także dokładne instrukcje jak - krok po kroku - je przygotować!
To nie tylko zbiór przepisów, ale przede wszystkim ciekawie ułożone menu, lista zakupów, efektywnie rozplanowane i chronologicznie opisane kolejne przygotowania, dziesiątki zdjęć, porady i dania alternatywne.
Z e-bookami "Wjazd na imprezę" przygotowanie fantastycznie wyglądającego i przepysznego jedzenia dla wielu osób jest znacznie łatwiejsze, a przy tym oszczędzasz dużo czasu i pieniędzy.
Wszystko opisane w prosty i przejrzysty sposób.
Wspaniałe przyjęcia - w zasięgu każdego!