Ryba pieczona w szynce
Świetne połączenie - dojrzewająca szynka i świeża ryba - wszystko o klasycznym włoskim zabarwieniu smakowym.
- kilka plastrów szynki dojrzewającej
- filety ryby dowolnej bez ości i skóry
- chrzan
- pomidorki
- rukola
- grana padano (lub inny)
- oliwa extra dziewicza
- ocet balsamiczny
- sól, pieprz
Na talerz rukola i pomidorki, skropione to oliwą i octem, solnięcie, pieprznięcie, jeszcze ser i upieczona ryba na górę. Prosto, szybko, elegancko.
________________________________________
Szukasz pomysłu na imprezę domową?
Tutaj znajdziesz o wiele więcej!
Nie tylko różne gotowe zestawy imprezowe, ale także dokładne instrukcje jak - krok po kroku - je przygotować!
To nie tylko zbiór przepisów, ale przede wszystkim ciekawie ułożone menu, lista zakupów, efektywnie rozplanowane i chronologicznie opisane kolejne przygotowania, dziesiątki zdjęć, porady i dania alternatywne.
Z e-bookami "Wjazd na imprezę" przygotowanie fantastycznie wyglądającego i przepysznego jedzenia dla wielu osób jest znacznie łatwiejsze, a przy tym oszczędzasz dużo czasu i pieniędzy.
Wszystko opisane w prosty i przejrzysty sposób.
Wspaniałe przyjęcia - w zasięgu każdego!