Zimno-ciepło
Lekka, a jednocześnie pełna zróżnicowanych smaków, kolorów i konsystencji "zimna płyta". Aromatyczne dipy, chrupiące pierożki, eleganckie tartaletki i przekąski w formie monoporcji. Do tego fenomenalny pieczony boczek w doborowym towarzystwie.
Na zimno:
drożdzowe paluchy/ warzywa / dipy: tapenada, salsa, hummus, ajvar / pierożki z filo w 2 wariantach: z cheddarem i pieczarkami oraz z szpinakiem i serem pleśniowym / śledzie w musztardzie i jogurcie / sałatka z makaronem, pieczoną papryką i oliwkami / tartaletki z łososiem i serkiem chrzanowym / tartaletki z szynką i pesto z rukoli
Na ciepło:
długopieczony boczek / pieczone ziemniaki / karmelizowane buraki / surówka z kiszonej kapusty
alternatywnie: rolada z polędwiczki wieprzowej albo kurczaka / sakiewki ze schabu / ratatouille / tarta z warzywami
E-book, który znajdziecie tutaj to wiele więcej niż zestaw przepisów. Zawiera listę zakupów, chronologicznie opisane przygotowania, dziesiętki zdjęć, wskazówki i dania alternatywne.
Dzięki temu e-bookowi możesz samodzielnie przygotować wspaniałe przyjęcie, które oczaruje i zachwyci gości. Lista zakupów i rozplanowanie logistyczne kolejnych działań pozwolą Ci zaoszczędzić wiele czasu i nerwów, a i pieniędzy. Taką ucztę naprawde można przygotować 20 złotych od osoby!